PRVA ŽELJA DELIJA: KALINIĆ U ZVEZDI! Navijači u TRANSU, stižu pojačanja!


IZVOR: Republika/D.O. - 14.03.2024 | 11:10


Crveno-beli pucaju na veliko.

Foto: Starsport/Ilustracija
PRVA ŽELJA DELIJA: KALINIĆ U ZVEZDI! Navijači u TRANSU, stižu pojačanja!

Košarkaški klub Crvena zvezda planira da se silno pojača za narednu sezonu. 

Kada bi pitali navijače, najveća želja je povratak Nikole Kalinića! Srpski reprezentativac je već dvaput nosio crveno-beli dres i ostavio je sjajan utisak. Stoga ne čudi što među delijama provejavaju nadanja i želje da popularni Kalina po treći put stigne na Mali Kalemegdan. 

On nikada nije krio simpatije prema Crvenoj zvezdi, pa je ljubav s navijačima očigledno obostrana. Kalinića su delije na poslednjem meču koji je Barselona igrala u Beogradu nedavno dočekali povicima: "Vrati se, Kalina"!

Svojevremeno je Nebojša Čović, prvi čovek srpskog šampiona i osvajača Kupa Koraća, govorio o srpskom reprezentativcu kao velikoj želji za narednu sezonu.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad! - najavio je nedavno predsednik Crvene zvezde krupne korake.

Podsetimo, Nikola Kalinić je na meti još nekoliko evroligaša pošto u tekućoj sezoni elitnog evropskog takmičenja prosečno beleži 8,4 poena, 3,9 skokova i 2,8 asistencije po utakmici.

 

BONUS VIDEO