"STIŽE MUNJA!" KO KAŽE DA JOKIĆ NEMA ATLETSKE KVALITETE? Srbin trči brzinom SVETLOSTI! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.03.2024 | 19:38


Pokazao je i koliko je duhovit.

Foto: Tanjug/AP
"STIŽE MUNJA!" KO KAŽE DA JOKIĆ NEMA ATLETSKE KVALITETE? Srbin trči brzinom SVETLOSTI! (VIDEO)

Mundo deportivo objavio je pre nekoliko dana tekst sa naslovom „Mogao bi da obori rekord na 100 metara: Jokićev sprint koji je sve zadivio!

U tekstu se navodi da „Nikola Jokić, onaj gojazni klinac koji nije umeo da radi sklekove u srednjoj školi i koji je takođe došao u NBA pretežak, uvek se smeje pričama o nedostatku atletskih kvaliteta”.

Zatim se navodi da u video snimku koji je postao viralan, "Srbin pokazuje brzinu u zoni zagrevanja Nagetsa sjajnim sprintom”.

Jokić je u trku pokazao i koliko je duhovit:

- Nemilosrdni. Dolazi munja! – rekao je naš as.

A kolega iz El mundo deportivo je tekst propraćen tvitom sa snimkom trka zaključio konstatacijom „Pa nek onda kažu da dvostruki MVP nema atletske kvalitete”.

 

 

Podsetimo, Jokić je učvrstio prvo mesto u trci za MVP NBA lige. Tripl-dabl protiv Vašingtona, sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija, samo je bio uvod u niz impresivnih partija. Protiv Portlanda zabeležio je 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija, dok je protiv Golden Stejta postigao 32 poena uz po 16 skokova i asistencija. Nastavio je u istom ritmu i sa Sakramentom, ostvarivši još jedan tripl-dabl, dok je protiv Majamija noćas imao nešto slabiji učinak, ali i dalje impresivan - 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Nakon ovih sjajnih partija, Jokić se učvrstio na prvom mestu u trci za najkorisnijeg igrača lige - MVP. Iza njega se nalazi Šej Gildžus Aleksander, potom Janis Adetokompo, Džejson Tejtum i Luka Dončić.

BONUS VIDEO: