HOĆE LI JOVIĆ POJAČATI ZVEZDU? As Majamija odgovorio na pitanje koje zanima sve delije!


IZVOR: P. Z. - 01.03.2024 | 14:47


Reprezentativac Srbije je velika želja kluba sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsport
HOĆE LI JOVIĆ POJAČATI ZVEZDU? As Majamija odgovorio na pitanje koje zanima sve delije!

Nemanja Vasiljević, generalni direktor KK Crvena zvezda, nedavno je govorio o tome da tim sa Malog Kalemegdana želi da dovede jednog igača iz NBA lige, koga podjednako žele ljudi u klubu i navijači.

Iako nije nikoga imenovao, nekako se veruje da je mislio na košarkaša Majami Hita Nikolu Jovića.

Foto: Profimedia

Nikola Jović

Baš tim povodom, reprezentativac Srbije je odgovorio na pitanje da li prati srpske klubove u Evroligi, kao i da li bi voleo da obuče crveno-beli dres.

Veliki sam fan Evrolige, što Zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj Fajnal for. I ove godine se malo muče, Zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za plej-of, ali... Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim. U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava - rekao je Jović za "Telegraf".

Jović je ove sezone u dresu Majamija odigrao 25 utakmica, od čega je na 17 bio starter, a u proseku je beležio šest poena, 4,1 skok i 1,8 asistencija za 17 minuta na parketu po meču.

BONUS VIDEO