PRELEPA MAKSI GLEDALA DEČKA KAKO REŠAVA DERBI! EKSKLUZIVNO: Zvezdaši su BAŠ MOĆNI, a moj Jago će TEK DA KIDA!


IZVOR: Republika/ O.J. - 29.01.2024 | 13:25


Pitali smo je da li je ona zaslužna za sve bolje partije Brazilca.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović
PRELEPA MAKSI GLEDALA DEČKA KAKO REŠAVA DERBI! EKSKLUZIVNO: Zvezdaši su BAŠ MOĆNI, a moj Jago će TEK DA KIDA!

Crvena zvezda je sinoć savladala Partizan u večitom derbiju 18. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 88:86. Kada bi se pogledao samo konačni rezultat, svi bi prvo pomislili da se radilo o izuzetno neizvesnom meču tokom svih 40 minuta, ali ipak, strepnja zvezdaša da može doći do pobede gostiju nastupila je tek u poslednjem minutu. Crveno-beli su vodili tokom celog meča, imali 21 poen prednosti u dva navrata, ali su se izabranici Željka Obradovića potpuno vratili u igru u poslednjem minutu kada je i ujedno prvi put na semaforu stajao nerešen rezultat. Naneli je pogodio tri bacanja, ostalo je tačno 10 sekundi do kraja, a onda je na scenu stupio - Jago dos Santos.

Omaleni Brazilac je prihvatio loptu, izdržao duel sa Jaramazom, pretrčao ceo teren, provukao se pored Smailagića i pogodio za pobedu i erupciju domaćih navijača.

Odavno je njihov miljenik, ali ono što je sinoć uradio sigurno će obeležiti njegov boravak u Beogradu, koliki god da on bude bio. Ovim potezom je samo potvrdio odličnu formu u kojoj se već neko vreme nalazi, a mi smo sinoć u hali saznali ko je osoba koja mu daje snagu da pruža izvanredne partije.

Naime, radi se o njegovoj izabranici Maksi Šmid. Za naš portal Republika.rs otkrila je šta misli o navijačima i gradu.

Foto: Instagram/__maxisophie

Maksi Šmid

Ovo je moj prvi put da sam u Areni, ali ne i u Beogradu. Sviđa mi se grad. Tek sam stigla ovde, tako da nisam zaslužna za njegove dobre partije do sad (haha). Jago mi je rekao da su navijači Zvezde baš odlični i moćni i bio je u pravu. Veoma mi se svidela atmosfera večeras - rekla je Maksi.

Kada je u pitanju romansa, ona je otpočela za vreme prošlosezonske epizode mladog pleja u Nemačkoj.

- Jago i ja smo zajedno godinu dana. Ja sam iz Nemačke, upoznali smo se dok je igrao u Ulmu - dodala je Jagova izabranica za naš portal.

Neme sumnje da joj se Brazilac odužio za pređene kilometre na pravi način, s obzirom na to da je osim ključnih poena postigao još 11, a na to dodao i tri skoka i četiri asistencije. Devojka mu je tek stigla, a da li to znače još bolje partije Zvezdinog plejmejkera, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: