POMAMA ZA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Trener Partizana ne može da SE ODBRANI od fanova! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.12.2023 | 19:53


Još jednom se pokazalo koliko je cenjen.

Foto: Republika
POMAMA ZA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Trener Partizana ne može da SE ODBRANI od fanova! (FOTO)

Košarkaši Partizana u subotu od 18 sati gostuju ekipi Mornara iz Bara u meču 14. kola AdmiralBet ABA lige. 

Crno-beli su već krenuli put Crne Gore ovog popodneva, a na aerodromu u Beogradu se dogodila prava pomama kada je ugledan Željko Obradović.

Naime, strateg Partizana je viđen kako šeta najvećim aerodromom u Srbiji, a samo nekoliko minuta kasnije hrpa ljudi se stvorila oko njega. Odjekivali su povici: "Srećno,srećno!", a treba napomenuti da je Obradović našao vremena da se slika sa svakim. POGLEDAJ GALERIJU

Podrška Grobara ne izostaje ni posle tri vezana poraza crno-belih, te nema dileme da je susret u Baru važan, kako za navijače, tako i za ekipu.

Popularni "Žoc" je istakao značaj sutrašnjeg duela i pohvalio domaćine zbog kvalitetnog rada u godinama za nama. 

- Nova utakmica u AdmiralBet ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radio neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu - istakao je Željko. 

Trener Mornara Mihailo Pavićević je istakao da je Partizan postao atrakcija zahvaljujući Željku Obradoviću.

– Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana, crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno da će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u AdmiralBet ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu – izjavio je Pavićević za klupski sajt.

BONUS VIDEO: