LUKA IMA OGROMNO SRCE! Potez Dončića oduševio legendu Reala! Svi u Madridu se POKLONILI NBA zvezdi!


IZVOR: Republika - 05.05.2023 | 14:21


Najveća zvezda Dalas Maveriksa povukla je gest vredan pažnje, koji je naišao na pohvale širom sveta.

Foto: Tanjug/AP
LUKA IMA OGROMNO SRCE! Potez Dončića oduševio legendu Reala! Svi u Madridu se POKLONILI NBA zvezdi!

Posle ubista osmoro đaka u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Luka Dončić se tokom jučerašnjeg dana obavezao da će platiti sve troškove sahrane i psihološkog savetovanja za one koji su doživeli tragediju u toj obrazovnoj ustanovi.

Još tokom meča između Partizana i Reala u rasprodatoj Areni, navijači crno-belih su između sebe prepričavali i veličali gest Slovenca, kojim je pokazao velikodušnost kada su najteži trenuci po Srbiju u pitanju.

Pohvale zbog njegovog poteza izneli su i članovi madridskog giganta, pre svih nekadašnji centar "kraljevskog kluba" Felipe Rejes.

- U ovom momentu se vidi kakav je Luka čovek i koliko je dobrodušan i darežljiv - rekao je legendarni Rejes posle utakmice za "Mozzart sport".

Foto: Tanjug/AP

Felipe Rejes

Budući da je Felipe legenda Reala, koja je 15 sezona branila boje "belih", odlično poznaje Dončića još sa početka Lukine karijere i njegovog dolaska u prestonicu Španije pre osam godina.

- Naravno da ga poznajem, sjajan momak, normalan, uvek spreman da popriča, da se druži. Krasila ga je uvek ta iskrena emocija - nastavlja Rejes.

Veoma kratak period bio je potreban Slovencu da izraste u jednu od najvećih zvezda NBA lige i postane lider Mavsa, međutim, Luka nije zaboravio odakle potiče.

- Još uvek smo u kontaktu, on je neko ko ne zaboravlja prijatelje. Jednostavno sjajan momak koji to pokazuje na delu - istakao je Felipe Rejes.

BONUS VIDEO