DŽORDANE, SRBINE! Amerikanac po srpski TRI PUTA izljubio Jokića! Urnebesna scena NASMEJALA publiku u Koloradu!


IZVOR: Republika - 20.04.2023 | 10:44


Saigrač Nikole Jokića brzo naučio lekcije koje mu je Srbin davao.

Foto: Tanjug/AP
DŽORDANE, SRBINE! Amerikanac po srpski TRI PUTA izljubio Jokića! Urnebesna scena NASMEJALA publiku u Koloradu!

Košarkaši Denvera savladali su i u drugom meču plej-of serije Minesotu rezultatom 122:113, a srpski centar Nikola Jokić postigao je 27 poena i po devet skokova i asistencija.

Nagetse je do pobede vodio Džamal Marej sa 40 koševa, ali je "Džoker" ispisao nove rekorde, pošto je proslavio jubilarnu 50 utakmicu u plej-ofu i postao prvi igrač koji je u tom periodu stigao prosečno od bar 25 koševa, 10 uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Posle pobede tima iz Kolorada, nizale su se čestitke na Jokićev račun, pa je Srbinu čestitao i njegov saigrač Deandre Džordan, ali na spektakularan način.

Amerikanac je prišao Nikoli i izljubio ga tri puta u obraz, kako to nalaže red u Srbiji. Ono što je zanimljivo da to nije prvi put da Džordan koristi tradicionalne srpske običaje.

Džordan je to uradio i krajem marta kada su se sastali Denver i Milvoki, a lekciju od Jokića kako se to radi, Deandre je brzo naučio.

Ova scena oduševila je i prisutnu publiku, pa se ubrzo njihovo "ljubljenje" proširilo i po društvenim mrežama.

Serija se sada seli u Mineapolis, dok će Timbervulfsi biti na velikom ispitu, jer će Nagetsi bar jednim trijumfom na gostovanju Minesoti imati meč loptu za prolazak u narednu fazu NBA plej-ofa.

BONUS VIDEO