PRETRES NA LINIJI 95: Policija upala u autobus i izvela navijače Partizana


IZVOR: blic.rs - 04.02.2018 | 19:23


Pripradnici interventne jedinice beogradske policije upali su u autobus na liniji 95 kako bi izvela navijače Partizana, koji su pravili haos u gradskom prevozu.

Foto: Starsport

Navijači Partizana na meču sa Mega Leksom

- Dvadeset minuta smo stajali zaustavljeni u saobraćaju jer je interventna izvela navijače iz autobusa, a onda su celo vozilo i pretresli, kako su rekli zarad naše bezbednosti - ispričala je čitateljka "Blica" S. V., koja se danas u popodnevnim časovima zadesila u autobusu na liniji 95 dok se ova scena odigravala.

Sve se dogodilo uoči meča 19. kola košarkaške ABA lige između Partizana i Mega Leksa. Grobari sau pevali glasno navijačke pesme, a u tome su ih prekinuli pripadnici interventne jedinice, koji su zaustavili vozilo i izveli ih iz njega. Ipak, kako navodi S. V. navijači osim buke nisu pravili nikakve izgrede u autobusu.

- Svi mi putnici smo se našli u čudu jer nismo znali šta se događa, a niko nije hteo ili umeo da nam objasni - zaključila je ova sugrađanka.

Osim autobusa, policajci su zaustavili i desetak putničkih automobila u kojima su se, kako se čini, takođe nalazili navijači. Taj deo Novog Beograda, kod nekadašnjeg buvljaka, bio je potpuno blokiran tokom akcije policije, ali je saobraćaj potom normalizovan.