Vildoza ZABRINUO "delije" pred meč sa Virtusom!


IZVOR: Republika - 31.01.2023 | 17:32


Sjajni Argentinac je nagovestio da bi mogao da obuče dres italijanske ekipe.

Foto: Starsport
Vildoza ZABRINUO "delije" pred meč sa Virtusom!

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras od 21 čas meč 22. kola košarkaške Evrolige, a rival će im u Bolonji biti ekipa Virtusa.

Pred taj duel je za "Eleven sports" pričao Luka Vildoza, glavni košarkaš crveno-belih u ovoj sezoni, koji je imao samo reči hvale za Italijane.

- Imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana - naveo je on.

Zatim se osvrnuo i na sitauciju oko njegovog zemljaka Fakunda Kampaca.

- Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban - poručio je Vildoza.

Foto: Starsport

Luka Vildosa u dresu Crvene zvezde

Za kraj, sjajni Argentinac je pričao o tome kolike su šanse da jednog dana zaigra za neku italijansku ekipu, a odgovor bi svakako mogao da zabrine "delije".


- Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad - zaključio je Vildosa u intervjuu za "Eleven Sports".

Nakon večerašnjeg meča protiv Virtusa, Crvena zvezda ostaje u Italiji, pošto će u četvrtak igrati protiv ekipe Olimpije iz Milana.

BONUS VIDEO