ŠOKANTAN TRANSFER: Bivši igrač Partizana potpisao za klub iz NEPRIZNATE DRŽAVE "KOSOVO"!


IZVOR: Republika - 08.12.2022 | 12:04


Ko je ovo mogao da očekuje?

Foto: Starsport
ŠOKANTAN TRANSFER: Bivši igrač Partizana potpisao za klub iz NEPRIZNATE DRŽAVE "KOSOVO"!

Sećate li se Samarda Semjuelsa?

Došao je u Partizan kao veliko pojačanje, ali ne samo da nije ostavio trag u crno-belom dresu, već je zbog nediscipline suspendovan, a kasnije i oteran iz kluba.

Sada je iskusni košarkaš pronašao novi klub i igraće za Baškimi iz nepriznate države Kosovo.

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je naš klub već postigao dogovor sa međunarodnom košarkaškom legendom kao što je Samardo Entoni Samjuels. Ime sa dokazanim karijerama u najjačim svetskim ligama. Njegovo prisustvo i iskustvo u našem timu biće dodatna vrednost, podizanje nivoa sporta i košarke. Dobrodošao Samardo u našu porodicu - navodi se u objavi na klupskim profilima Baškimija. POGLEDAJ GALERIJU

Nekadašnji reprezentativac Jamajke pokušao je na NBA draftu 2020. godine, ali se nije izborio za ulazak u najjaču ligu na svetu. Zaigrao je na kraju za Klivlend Kavalirse i u redovima tima iz Ohaja proveo tri sezone, pre nego što je se otisnuo iz Sjedinjenih Američkih Država. Prvo internacionalno iskustvo bilo mu je u Hapoelu iz Jerusalima, zatim je igrao za Olimpiju iz Milana i Barselonu, a nakon kratkih boravaka u Kini, Italiji i Španiji gde nije ni debitovao pojačao je Partizan gde se zadržao samo mesec dana.

Semjuels može da se pohvali sa 102 utakmice u NBA i 74 meča u Evroligi, te je sasvim sigurno najveće pojačanje u istoriji kluba iz nepriznate države.

BONUS VIDEO