ŽELJKO NA MUKAMA: PAO u naletu - Radonjić posložio kockice pred dolazak Partizana!


IZVOR: Republika - 31.10.2022 | 12:20


Vezali su košarkaši Partizana dva uzastopna trijumfa u okviru elitnog evropskog takmičenja, a u četvrtak ih očekuje veliko iskušenje u dvorani u kojoj stratega crno-belih smatraju istinskom košarkaškom ikonom.

Foto: Starsport
ŽELJKO NA MUKAMA: PAO u naletu - Radonjić posložio kockice pred dolazak Partizana!

Pred četom Željka Obradovića poklekli su Virtus iz Bolonje (90:62) i litvanski Žalgiris (87:76), a sada crno-bele očekuje veliko iskušenje u grčkoj prestonici protiv ekipe Panatinaikosa.

Grčki velikan prolazi kroz težak period na startu ovosezonske Evrolige. Zeleni iz Atine ostvarili su samo jedan trijumf u pet odigranih mečeva, a jedinu pobedu Dejan Radonjić je ostvario upravo u Beogradu protiv svog doskorašnjeg kluba Crvene zvezde (77:75).

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Dobru uvertiru imali su igrači Panatinaikosa prethodnog vikenda. Oni su u okviru grčkog šampionata u svojoj "OAKA Areni" savladali ekipu Kolososa rezultatom 77:67 čime je tim Dejana Radonjića vezao treći prvenstveni trijumf i u dobrom raspoloženju očekuje duel protiv Partizana.

Najefikasniji u redovima Panatinaikosa bili su Mateuš Ponitka sa 15, odnosno Jorgos Papajnis sa 13 poena.

Susret između Panatinaikosa i Partizana na programu je u četvrtak 3. novembra u "OAKA Areni" sa početkom od 20.30 časova.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-42527-42914"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: