Ovakvog ga nikada nismo videli: Srpski košarkaški gorostas pokazao i svoju nežniju stranu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.08.2022 | 06:14


Supruga najboljeg srpskog košarkaša na društvenim mrežama podelila je snimak koji je raznežio kompletnu naciju.

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Ovakvog ga nikada nismo videli: Srpski košarkaški gorostas pokazao i svoju nežniju stranu! (FOTO)

Srpska košarkaška reprezentacija koju predvodi selektor Svetislav Pešić nalazi se na pripremama za obaveze koje je očekuju u narednom periodu.

U grupi odabranih, ovoga leta svoje mesto je zauzeo i Nikola Jokić dvostruki uzastopni MVP američke NBA lige, koji pored obaveza u nacionalnom dresu ne zapostavlja i roditeljske obaveze.

Naime, njegova supruga Natalija je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak na kojem Nikola Jokić tokom jedne proslave vreme provodi u društvu svoje kćerke Ognjene.

Foto: Instagram.com/jokic.natalija/printscreen

Nikola Jokić sa kćerkom

 

Da podsetimo, srpsku košarkašku reprezentaciju već krajem avgusta očekuju možda i najznačajniji mečevi u kvalifikacijama za Svetski kup 2023. godine. "Orlovi" će 25. avgusta dočekati u beogradskoj "Štark areni" reprezentaciju Grčke, a tri dana kasnije sledi gostovanje nacionalnom timu Turske.

Nakon toga reprezentaciju Srbije od 1. do 18. septembra očekuje i učešće na Eurobasketu koje se ove godine održava u Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj, a u prvoj fazi takmičenja puleni selektora Svetislava Pešića odmeriće snage sa reprezentacijama Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.

 

BONUS VIDEO: