HOĆE LI PARTIZAN KAO ZVEZDA? Obradović OTVORIO KARTE uoči nastavka ABA lige!


IZVOR: Republika - 03.12.2021 | 09:00


Košarkaši Partizana u subotu gostuju Igokei u 10. kolu ABA lige, a meč u Laktašima najavio je trener crno-belih Željko Obradović.

Foto: Starsport
HOĆE LI PARTIZAN KAO ZVEZDA? Obradović OTVORIO KARTE uoči nastavka ABA lige!

Žoc je imao samo reči hvale za narednog rivala "Parnog valjka" koji je, podsetimo, naneo jedini poraz Crvenoj zvezdi u dosadašnjem toku regularnog dela sezone na Jadranu.

- Igokea je dobar tim, bilo gde da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na trenigu i juče i danas, i naravno radićemo i sutra sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno - ocenio je Obradović, koji je potom dodao:

Foto: Starsport

"Izvanredan trener" - Obradović povhalio Dragana Bajića

Mislim da ćemo morati dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani koja je veoma specifična i da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici - zaključio je Željko Obradović.

Podsetimo, duel u Laktašima igra se sutra od 19 časova, a Partizan trenutno deli lidersku poziciju na tabeli sa "Večitim rivalom" sa skorom 8-1. 

BONUS VIDEO