(VIDEO) Dominacija Kralja!


IZVOR: I. V. - 01.12.2017 | 13:35


Klivlend je postavio stvari na svoje mseto. Od jedne od gorih ekipa lige, ge su bili na dnu po defenzivnom rejtingu, totalno su preokrenuli sezonu i sinoć su ostvarili 10. pobedu zaredom. Poslednja žrtva je bila Atlanta koja je nedavno naneli poraz Kavsima. Lebron i Lov su dočekali svoju osvetu.

Foto: Tanjug/AP

Kralj je dominirao protiv Atlante

Prošlu utakmicu je odlučio Denis Šreder. Izneredio je kavse ulazima i asistencijama, a činilo se da će tako biti i ovaj put. U prvom delu Kalderon nije imao rešenja za njega, ali u drugom Kralj je preuzeo stvar u svoje ruke. Šredera je u drugom poluvremenu sveo na samo 10 poena i to je bio ključ pobede. U trećoj četvrtini Kavsi su na krilima Lova, koji je ubacio 3 trojke, preokrenuli rezultat. Gubili su 4 na poluvremenu, a do kraja četvrtine su vodili 9 poena. Atlanta je pokušala da se vrati, ali Lebron i Vejd pogađaju svoje šuteve i Kavsi su mogli da slave.

Osim Šredera i Prins je osetio Lebronovu obranu. Kralj je udario sjajnu blokadu krilnom igraču Atlante i tako zaokružio svoju dominaciju u obrambenom delu. Kralj je na kraju ubacio 24 poena uz 12 asistencija, Lov je dodao 25 uz čak 16 skokova, a ponovo je odličan s klupe bio Vejd sa 19 poena. Kod Atlante Šreder je ubacio 27 poena uz 5 asistencijaa, a Turčin Iljasova je sa klupe dodao 22, a Bellineli 18 poena.