KEŠELJ: Tu sam, malo igram, malo ne... Nadam se da ću opravdati aplauz navijača!


IZVOR: Republika - 16.11.2017 | 14:27


Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj je posle nekoliko utakmica na kojima se "nije skidao" dobio priliku protiv moskovskog CSKA.

Foto: Starsportphoto/Srdjan Stevanovic

kešelj nije na nivou od pre nekoliko godina

Kešelj se posle sedam godina vratio na Mali Kalemegdan i došao je kao pojačanje. Kao iskusan košarkaš je trebalo da bude jedan od nosilaca igre, ali negde je zapelo...

Krilni košarkaš se od početka sezone muči da pronađe formu i češće je bio u "civilu" nego što je bio među 12 igrača koji su igrali. Čas se govorilo i da će Zvezda raskinuti ugovor sa njim.

- Za sada imam ulogu da se rotiram. Jesam, pa nisam u ekipi, treniram izuzetno naporno, trudim se da budem što bolji, da se nametnem, da dobijem šansu da igram i taj aplauz kada se pojavim na terenu mi izuzetno znači - rekao je Kešelj za Mondo i dodao:

- Nadam se da ću u skorijem periodu početi da ga opravdavam. Možda se stvorio neki pritisak, ne baš najsjajniji početak sezone, ali verujte da imam savršeno poverenje u svoj rad i sebe, tako da sam siguran da će sve doći na svoje mesto - istakao je krilni košarkaš.

Crveno-beli su izgubili od moskovskog CSKA (85:59), ali nema vremena da se tuguje, jer već u petak Zvezda gostuje Olimpijakosu.

- Raspored je takav kakav jeste, CSKA i Olimpijakos su ekipe koje godinama igraju fajnal-for, smenjuju se na tronu Evrope. Olimpijakos svake godine ima ambiciju da ulazi na F4, a mi treba da igramo na takvim utakmicama, da mladi igrači imaju priliku da se takmiče, da sazrevaju sa takvim ekipama... Možda smo protiv CSKA nametnuli sami sebi prevelika očekivanja i došli u ovakvu situaciju. Nadam se da to neće biti slučaj u Pireju - zaključio je Kešelj.