TEKTONSKI POTRES U KOLORADU: Nikola Jokić DOBIJA NOVOG SAIGRAČA!


IZVOR: Republika - 25.10.2020 | 10:08


Američka medijska mašinerija štancuje punom parom od kada se NBA sezona završila pobedom Los Anđeles Lejkersa, pa se uveliko nagađa ko bi mogao gde da završi tokom prelaznog roka.

Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi mogli bi da osnuju novu "veliku trojku" u NBA

Iako timovi u NBA još uvek ne mogu da počnu da se trampe, to ne sprečava medije da polemišu o tome ko bi, zašto i kako mogao da završi u novom okruženju, a upravo nas je jedna takva informacija veoma zaintrigirala.

Naime, košarkaški portali počinju da veruju da je uspešna sezona Denver Nagetsa, u kojoj je ekipa Nikole Jokića stigla na korak od finala, povećala interesovanje velikih imena u NBA za ovaj tim koji igra u relativno malom tržištu.

Shodno tome, oni smatraju da je jedan od glavnih kandidata koji bi mogao da pojača ekipu Majka Melouna ni manje ni više nego Bredli Bil!

Foto: Ap photo

Bredli Bil (desno) mogao bi da bude pojačanje koje Nagetse odvede u NBA finale

Bil, koji je u prošloj sezoni koju je Vašington završio van plejofa beležio 30 poena i šest asistencija po utakmici, nezadovoljan je stagniranjem u glavnom gradu Amerike, pa traži novi izazov.

Jedan takav upravo bi mogao da bude prelazak u Denver, koji deluje kao da mu fali jedan "šraf" kako bi zaista mogao da se nadmeće za titulu.

 
$bp("Brid_03613134", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Nije teško zamisliti glatko podmazanu mašinu predvođenu trijom Džamal Marej-Bredli Bil-Nikola Jokić, ali je teže zamisliti šta bi Vašington prihvatio za jednog od najboljih bekova-šutera u ligi.

Nagađa se da bi u paketu za Bila bili Geri Heris zbog poravanja plate, pik prve runde Nagetsa, dinamični bek Pi Džej Douzijer, kao i Majkl Porter Džunior, koji bi ipak mogao da završi kao kamen spoticanja kad je ovaj trejd u pitanju.

Foto: Tanjug/AP

Porter Džunior (desno) mogao bi da bude kamen spoticanja kada je trejd za Bila u pitanju

Denver insistira da on nije na prodaju, tako da bi to moglo da oteža sklapanje "velike trojke", ali ako u nekom gradu često govore "nikad ne reci nikad", onda je to u Denveru.