(FOTO) ZVEZDA BRUSI FORMU NA KOPAONIKU: Crveno-beli najavili učešće na prestižnom turniru!


IZVOR: Republika - 11.08.2020 | 11:06


Delegacija KK Crvena zvezda krenula je put Kopaonika gde će provesti narednih 17 dana u cilju da na najbolji mogući način odradi prvu fazu priprema.

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

Prethodnih dana prvotimci Crvene zvezde vršili su detaljne preglede, a rezultati testova su pokazali zavidnu fizičku spremu svih prvotimaca, kao i da nema nikakvih komplikacija i problema

Potrebno je istaći i da su svi igrači Crvene zvezde bili negativni na testiranju na Covid-19. Na taj način stekli su se svi mogući uslovi za početak priprema.

Pre samog puta održan je kratak sastanak menadžmenta, stručnog štaba i prvotimaca uz poštovanje svih propisanih mera, a to će biti praksa i u narednim danima. Sledeći smernice Vlade Republike Srbije, krzinog štaba i Evrolige menadžment Crvene zvezde se pobrinuo da svi prvotimci imaju nesmetane uslove za rad i da njihova jedina briga bude najbolja moguća bazična priprema za sve izazove koji slede. Svi protokoli će na Kopaoniku biti strogo poštovani i kontrolisani jer KK Crvena zvezda ima za cilj da ni na jedan način ne ugrozi zdravlje sportista i stručnog štaba.

Četrnaest prvotimaca zadužilo je opremu Crvene zvezde, oni su: Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić-Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

U narednoj fazi priprema Crvena zvezda će učestvovati na dva izrazito jaka turnira.

Crveno-beli su dobili poziv da učestvuju na prestižnom turniru "Gloria Kup" u Antaliji koji će se održati od 08-16. septembra ove godine.

Foto: KK Crvena zvezda

Na turniru će učestvovati ekipe: Efes-a, Fenerbahčea, Himkija, Turk Telekoma, Galatasaraja, Karšijake i Crvene zvezde.

Odmah nakon toga ekipi koju će od ove sezone predvoditi novi trener Saša Obradović putuje u Moskvu gde slede nove provere na čuvenom kupu "Gomeljski". Turnir koji nosi naziv po legendarnom ruskom treneru ove sezone održaće se od 16.09. do 19.09.2020. godine.

 
$bp("Brid_97129455", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Ove sezone na turniru će učestvovati ekipe Panatinaikosa, Lokomotive, Crvene zvezde i domaćina turnira moskovskog CSKA.

Nova sezona evropske košarke kreće početkom oktobra.