Ameri bruje o Bogdanoviću: On se kladio na sebe i pobediće!


IZVOR: Republika - 17.12.2019 | 18:37


Ekipa emisije "NBA GameTime Live" komentarisala je Bogdana Bogdanovića i njegovu budućnost u Sakramento Kingsima. Srpski košarkaš predvodio je Kingse do pobede nad Voriorsima, čime je još jednom pokazao da će dobro naplatiti igre u ovoj sezoni.

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Bogdanović je naredne godine ograničeno slobodan košarkaš i pred početak ove odbio je da potpiše četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 52 miliona dolara.

Žargonski rečeno, reprezentativac Srbije se kladio na sebe jer smatra da će na leto dobiti mnogo unosniju ponudu.

- Bogdanović je ključan igrač u rotaciji, prilično interesantna situacija je u Sakramentu- rekao je voditelj Met Viner.

NBA analitičar Greg Entoni saglasan je da se Kingsi nalaze se u "interesatnoj situaciji" jer postoji mogućnost da Bogdanović narednog leta pređe u neku drugu ekipu.

- Bogdanović se kladio na sebe- rekao je Entoni, a Viner ga je prekinuo: "I mislim da će pobediti".

- I ja sam istog stava. Počeli su da igraju bolje, u nekim utakmicama nisu imali taj instinkt "ubice"... međutim on igra dobro, pogotovo u odsustvu Dierona Foksa- rekao je Entoni.

Legendarni Kevin Mekhejl prokomentarisao je kako će biti zanimljivo videti svu trojicu – Foksa, Bogdanovića i Hilda – u isto vreme na terenu u poslednjim minutaima utakmice.

Rok do kada NBA ekipe mogu da naprave trejd je 6. februar i do tada ćemo videti brojne promene.

Bogdanović ne bi trebalo da promeni sredinu (do 6. februara), uprkos interesovanju mnogih timova, međutim kada dođe leto sve je moguće.