POSLE POVIKA UPRAVA NAPOLJE: Jedna frakcija "grobara" otkrila zašto je otišla sa Kupa


IZVOR: Republika - 15.02.2019 | 11:04


Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni... Gotovo na svakoj utakmici tima iz Humske pojave se tri frakcije koje međusobno nisu u dobrim odnosima. Na prvom meču Kupa Radivoja Koraća u Nišu, jedna grupa navijača napustila je utakmicu.

Foto: Starsport

"Grobari"

Navijači koji sebi nazivaju "Južna tribina" su uz povike "Uprava napolje" izašli iz Čaira. Grupa Niški kartel izdala je saopštenje tim povodom.

- Povodom dešavanja na 1/4 finalnoj utakmici kupa u Nišu, koje se desilo u trećoj četvrtini. Doneta je odluka o napuštanju tribine zbog solidarnosti prema našoj braći kojima je onemogućen ulazak u polupraznu halu. Oko 50 navijača pripadnika grobara iz Leskovca, Prokuplja i Niša je ostalo ispred ulaza, jer je organizator rekao da iz bezbednosnih razloga ne mogu biti pušteni. NIŠKI KARTEL NE OSTAVLjA SVOJU BRAĆU!!! JUŽNA SRBIJA ZA PARTIZAN NAVIJA - napisali su "grobari".

Naredni rival Partizana je ekipa FMP-a. Crno-beli će duel polufinala igrati u subotu od 17.00, a ostaje da se vidi da li će na ovom meču imati pordšku i ove frakcije...