VELIKI PEH ZA SRBIJU U KATARU: Član tima doživeo TEŠKU POVREDU - morao hitno da napusti kamp reprezentacije!


IZVOR: Republika - 07.12.2022 | 15:44


Nezgodnu situaciju doživela je reprezentacija Srbije tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Foto: FSS
VELIKI PEH ZA SRBIJU U KATARU: Član tima doživeo TEŠKU POVREDU - morao hitno da napusti kamp reprezentacije!

Nije najbolje prošla naša selekcija na Mundijalu, pošto se vratila iz Katara sa samo jednim osvojenim bodom iz tri odigrana meča, što je bilo dovoljno za poslednju poziciju u grupi G, a sada je svetlost dana ugledala još jedna informacija, koja se do sada nije pojavljivala u javnosti.

Naime, Goran Zuvić, fizioterapeut fudbalska reprezentacije Srbije, doživeo je povredu tokom jedne bezazlene šale, koja se dogodila u Kataru, prenosi "Telegraf".

Nakon meča sa Brazilom, igrači su u šali hteli popularnog "Mačeta" da bace u bazen, što su već radili sa još nekim članovima stručnog štaba. Pošto je Goran Zuvić u tom momentu kod sebe imao mobilni telefon, hteo je da ga ostavi sa strane, da ne bi sa njim završio u bazenu, ali se nakon toga sapleo o torbu i pao.

Foto: Starsport

Goran Zuvić (desno) u uniformi Crvene zvezde

Ispostavilo se da je zadobio ozbiljnu povredu kuka, a na sreću nije došlo do još ozbiljnije povrede, s obzirom da je vrlo lako mogao da udari glavom.

Reprezentacija je nakon te povrede i operacije koju je morao da ima odmah u Dohi, bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, naročito onima koji su imali problema sa povredama.

Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut u  FK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO