EVO ŠTA RADE FUDBALERI SRBIJE NAKON KRAHA U KATARU! Totalna depresija, niko ni sa kim ne priča (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.12.2022 | 12:12


Prema očekivanju, vrlo loša atmosfera među našim igračima posle ispadanja sa Mundijala.

Foto: Starsport
EVO ŠTA RADE FUDBALERI SRBIJE NAKON KRAHA U KATARU! Totalna depresija, niko ni sa kim ne priča (VIDEO)

 

Fudbaleri Srbije završili su svoj nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su izgubili u trećem kolu grupe G od selekcije Švajcarske sa 3:2 (2:2).

Četrnaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

 

Našim igračima je bila potrebna bilo kakva pobeda da bi zadržala šanse za prolazak dalje, situacija je delovala dobro kada je Vlahović pogodio za 2:1, ali je nakon toga naša selekcija stala, što su "sajdžije" iskoristile da upišu veliku pobedu i obezbede plasman dalje.

Posle meča, naša ekipa se vratila u hotel "Riksos", bazu tokom trajanja Mundijala, gde trenutno vlada jako loša atmosfera. POGLEDAJ GALERIJU

Hotel deluje poprilično prazno, vlada pravi muk, igrači su utučeni i ne pričaju ni sa kim, već gledaju u svoje telefone, a to se odnosi i na selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji neće i dalje izaći pred medije. Fudbaleri su sada dobili slobodno, a avion za Srbiju ih očekuje sutra u 11. Ipak, brojni igrači se neće vratiti sutra u Srbiju, već će direktno iz Dubaija otići nazad u svoje klubove, gde ih od kraja decembmra, odnosno početka januara, čeka nastavak prvenstva.

Fudbalska reprezentacija Srbije je prvenstvo u Kataru završila sa samo jednim osvojenim bodom, koji je osvojen u susretu sa Kamerunom, dok su na kraju Brazil i Švajcarska pobedile našu ekipu, baš kao i na Mundijalu u Rusiji, pa su na taj način izborili plasman u osminu finala.

BONUS VIDEO