Heroj Ekvadora BEŽAO OD POLICIJE po terenu! Pobegao ORGANIMA REDA na NESTVARAN način! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.11.2022 | 22:21


Neverovatna situacija!

Foto: Tanjug/AP
Heroj Ekvadora BEŽAO OD POLICIJE po terenu! Pobegao ORGANIMA REDA na NESTVARAN način! (VIDEO)

Fudbaleri Ekvadora savladali su Katar na startu Svetskog prvenstva.

Događaje sa prvog dana Mundijala možete pratiti na lajv-blogu Republike.

 

Konačan rezultat bio je 2:0, a junak pobede bio je legendarni Ener Valensija koji je postigao tri gola, ali mu je jedan poništen.

Ne tako davno, Valensija je bio u centru pažnje jedne nestvarne situacije. On je 2016. godine uspeo da pobegne od policije i to u toku utakmice, na neverovatan način! 

O čemu se zapravo radilo?

Valensija je pred lice pravde morao da dođe zbog neisplaćenih alimentacija svojoj bivšoj ženi. Na meču u kom je Ekvador savladao Čile sa 3:0, policija je došla po Valensiju i agenti su bili raspoređeni po celom terenu. Čekali su da se utakmica završi kako bi ga uhapsili, ali je Valensija smislio neverovatan plan!

On je u 80. minutu pao na zemlju i isimulirao povredu posle koje su ga prevezli u bolnicu iz koje je on probao da pobegne, a zatim i napusti zemlju. I pored toga što je uspeo da pobegne sa terena, ruci pravde je dolijao u bolnici. 

Pošto se pojavio kod sudije, proces je obustavljen, a njegov agent Gonzalo Vargas je istakao:

- Ener je kao otac ispunjavao sve obaveze i čak je pokušavao sve kako bi provodio više vremena sa svojom ćerkom. Nažalost, zakoni naše zemlje imaju brojne rupe i osuđuju očeve koji čine sve za svoju decu.

Šta god da je po sredi, ovo je bio zaista genijalan plan bekstva fudbalera koji je bio junak prvog dana Svetskog prvenstva u Kataru.

BONUS VIDEO