SRBIJA JE FAVORIT IZ SENKE U KATARU: Piksijevi "Orlovi" ZADIVILI Kaku - čuveni Brazilac najavio SVETSKO ČUDO na Mundijalu!


IZVOR: Republika - 09.11.2022 | 16:41


Kakina prognoza veliko ohrabrenje za našu reprezentaciju, do početka šampionata sveta ostalo je dve nedelje, da li će Srbija biti senzacija?

Foto: Tanjug/AP
SRBIJA JE FAVORIT IZ SENKE U KATARU: Piksijevi "Orlovi" ZADIVILI Kaku - čuveni Brazilac najavio SVETSKO ČUDO na Mundijalu!

Čuveni as Milana i nekada najbolji igrač sveta Kaka analizirao je predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, a tom prilikom je selekciju Srbije proglasio "favoritom iz senke" u Kataru.

Kao potencijalno iznenađenje izdvajam Srbiju, mnogo su opasni - naveo je čovek koji se pre 20 godina okitio svetskom titulom, a prenosi "Gazeta delo Sport"..

Kaka je, pored svog Brazila, izneo imena još dve selekcije za koje smatra da su u najužem krugu sa popularnu Boginju, a reč je o Francuskoj i Argentini, ali se prvenstveno fokusirao na analizu "rostera" petostrukog šampiona sveta.

- Brazil je favorit, jer na ovom projektu rade već neko vreme. Ekipa sada ima potrebno iskustvo i može da se izbori sa negativnim trenucima. Vinisijus, Rodrigo, Antoni i drugi su sazreli, a tu su i neki iznenadni igrači, kao Bremer koga nisam znao do pre par meseci - istakao je Kaka.

Podsetimo da će "Orlovi" i "Selesao" upravo odmeriti snage 24. novembra u Kataru, a u grupi G se nalaze još Švajcarska i Kamerun. U međuvremenu, "Časovničari" su objavili spisak putnika na Mundijal, a srpski selektor Dragan Stojković Piksi konačan izbor prolongirao je do ponedeljka.

Svetski šampionat počinje 20. novembra, a pehar će okušati da odbrane Francuzi.

BONUS VIDEO