DRAMA OKO MITRA: Srpski rekorder prinuđen da povuče RADIKALAN POTEZ pred Mundijal!


IZVOR: Republika - 09.11.2022 | 13:40


Korpulentni centarfor se požalio na bolove, pa mu je ustanovljen specijalan režim oporavka od koga zavisi da li će se sa "Orlovima" naći u avionu za Katar.

Foto: Starsport
DRAMA OKO MITRA: Srpski rekorder prinuđen da povuče RADIKALAN POTEZ pred Mundijal!

Rekorder reprezentaciji Srbije Aleksandar Mitrović zbog povrede bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru, a Srbin će tokom narednih dana biti podvrgnut posebnom režimu kako bi pokušao da se oporavi za okršaj sa Brazilom.

On podrazumeva strogo mirovanje i niz terapija, a za lečenje je zadužen medicinski tim Fulama, koji će iveštavati doktore "Orlova" o stanju korpulentnog centarfora. Mitar će gotovo izvesno biti van terena u nedelju, kada na stadion "Krejven Kotidž" stiže Mančester junajted, a da li će putovati na Mundijal videćemo u ponedeljak.

Sportski direktor naše reprezentacije Stevan Dika Stojanović saopštio je da će Dragan Stojković Piksi u ponedeljak saopštiti spisak igrača, a Mitrović će se naći na njemu ukoliko terapije do tada donesu ozbilan pomak.

Foto: Starsport

Neizvesnost traje - Piksi i Srbija strepe zbog Mitrovića

O Mitrovićevom značaju za nacionalni tim ne treba previše trošiti reči, a valja podsetiti da je, kao najbolji strelac, nosio Srbiju do promocije u elitni rang Lige nacije, a postigao je i gol odluke na "Lužu" kojim je Srbija "overila" direktnu vizu za Katar.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Duel Srbija - Brazil zakazan je za 24. novembar, a u prvoj rundi grupne faze SP, u sklopu naše grupe, snage će odmeriti Švajcarska i Kamerun. "Sajdžije" će na šampionatu sveta predvoditi tandem Šaćiri/Džaka, a za koga se sve odlučio selektor Murat Jakin možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO