BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle OPASNE grupe A, stiže još BOMBASTIČNIJA grupa B! (FOTO GALERIJA/ANKETA)


IZVOR: Republika - 29.10.2022 | 06:00


Nastavlja se izbor za najbolju cicu Svetskog prvenstva u organizaciji portala Republika.rs.

Foto: Instagram/Printscreen
BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle OPASNE grupe A, stiže još BOMBASTIČNIJA grupa B! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Nakon što su predstavljene najlepše devojke grupe A, sada prelazimo na sledeću grupu B, koju čine selekcije Engleske, Velsa, SAD-a i Irana.

Baš kao i u prvom delu ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

Slično kao i u slučaju sa Katarom, zbog strožih zakona koji vladaju u toj zemlji, selekcija Irana neće imati svoju predstavnicu, a umesto njih će Engleska dobiti dve devojke u takmičenju.

Naravno, samo jedna od njih dve će moći da prođe dalje, a postoji opcija i da obe ispadnu, ukoliko predstavnice Amerike i Velsa dobiju više Vaših glasova.

U konkurenciji se danas nalaze:

Ana Modler (Engleska) - Erik Dajer

Saša Etvud (Engleska) - Džek Griliš

Džodi Frensis (Vels) - Kris Mepfam

Sara Šmit (SAD) - Tajler Adams

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju. POGLEDAJ GALERIJU

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe A, gde se nalaze Holandija, Senegal, Ekvador i Katar.

Anketa za grupu A je zvanično zatvorena, a za najbolju cicu iz grupe B možete glasati u naredna 24 časa. Nakon toga se takmičenje nastavlja sa devojkama iz grupe C, i tako sve do grupe H, kada čemo dobiti sve učesnice osmine finala.

BONUS VIDEO