BOMBA NA "MARAKANI": "Mađioničar" se vraća u Zvezdu?


IZVOR: Republika - 15.11.2018 | 09:32


Uprava Crvene zvezde ozibiljno razmišlja da oduševi svoje navijače tokom zimskog prelaznog roka. Jedan od ljubimaca "delija" mogao bi ponovo da obuče crveno-beli dres. Istina, posao je daleko od realizacije, ali šanse postoje.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai iz vremena dok je nosio dres Zvezde

edan od najboljih driblera crveno-belihu novijoj istoriji od dana kada je otišao sa Marakane praktično je postao velika želja Zvezdana Terzića. Generalni direktor crveno-belih više puta je u formalnim i neformalnim razgovorima isticao kako ne bi žalio sredstva kako bi u Zvezdu ponovo doveo krilnog fudbalera Čikaga.

I upravo je ugovor sa MLS timom za sada nepremostiva prepreka kada je u pitanju potencijalni transfer Kataija. Čikago je ovog leta otkupio momka iz Srbobrana od Alavesa i sa njim potpisao ugovor na dve i i po godine.

Ugovor sa timom iz grada vetrova je čvrst.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Katai u dresu Čikaga

- U ovom trenutku nije realno da se Katai vrati u Crvenu zvezdu. Naravno, videćemo šta će biti u budućnosti. Čikago ga je nedavno otkupio, dali su novac za obeštećenje. I njegovi planovi su vezani za Ameriku - rekao je u izjavi za "Mozzart sport" menadžer koji vodi računa o karijeri potencijalnog reprezentativca, Bojan Ostojić.