MAMIĆ ZAJE*AVA HRVATE: NE MOŽE MI NIKO NIŠTA!


IZVOR: Danijel KOKANOVIĆ - 17.10.2018 | 03:21


Nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić (59) bio je glavna zvezda na jednoj svadbi kod Čapljine. Maminjo, koji je u Hrvatskoj pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog finansijskih malverzacija u najtrofejnijem klubu te države, očito ne mari za sve to, već uživa u egzilu u Hercegovini.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Zdravko Mamić

Bez dileme, najkontroverznija osoba u istoriji hrvatskog fudbala iskoristila je državljanstvo Bosne i Hercegovine da se skloni u Međugorje tako da mu hrvatsko pravosuđe ne može apsolutno ništa. Na svom Instagram profilu Mamić je objavio snimak na kojem u raskopčanoj košulji peva svoju omiljenu pesmu "Ne može nam niko ništa". Čuveni hit Mitra Mirića bacio je u trans odlično raspoloženog Zdravka, koji očigledno uživa u BiH, dok bespomoćna Hrvatska sa gnušanjem gleda kako se poznati begunac bukvalno sprda sa njom i izvrgava je ruglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPET ME SNIMAJU

A post shared by Zdravko Mamić (@zdravko__mamic) on Oct 15, 2018 at 7:38am PDT

Inače, nekadašnji alfa i omega zagrebačkog Dinama poznat je kao neko ko obožava srpske pevače. Tako je u junu prošle godine na svadbi hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (24) imao svoj šou kada je go do pojasa pevao u duetu sa Sašom Matićem, a na repertoaru su bili i hitovi Miroslava Ilića.