JOKAN RADI PUNOM PAROM: Fulam "dreši kesu" za štopera Milana?


IZVOR: Republika - 15.10.2018 | 12:12


Ekipa naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića, Fulam, loše je započela novu sezonu u Premijer ligi. Ne baš očekivani start takmičarske godine upalio je lampicu u upravi londosnkog kluba, a prvo pojačanje već je spremno.

Foto: twitter.com/Grosvenor Sport

Slaviša Jokanović

Argentinski defanzivac Mateo Musakio nalazi se na radaru dva premijerligaša, Votforda i upravo Fulama. Ipak, da je priča bila aktuelna prošlog leta, možda bi do transfera i došlo. U međuvremenu, nekadašnji fudbaler Viljareala pridobio je poverenje Đenara Gatuza i trenutno je nerazdvojni duo sa Alesijom Romanjolijem.

Ali Ostrvljani ne gube nadu i nadaju se da će nekom atraktivnom ponudom naterati Rosonere da razmisle. Fulam je pogotovo zagrizao. Iako je klub Slaviše Jokanovića letos potrošio preko 100.000.000 funti na pojačanja, u srcu odbrane imaju probleme. Novajlije La Maršan, Čejmbers i Mouson za sada nisu opravdali očekivanja, a u poslednje vreme šansu dobija Amerikanac Rim koji takođe nije preterano pouzdan. Jokanoviću je potreban tehnički jak štoper, a očligledno da se setio Muaskijevih partija u Viljarealu kada je Argentinac blistao.