AZAR OTKRIO: Neću napustiti Čelsi na silu!


IZVOR: Republika - 15.10.2018 | 07:32


Fudbaler Čelsija Eden Azar prethodnih dana sve se više povezuje sa Real Madridom. Sa svih strana stižu tvrdnje kako se španski velikan i trostruki uzastopni prvak Evrope baš zainteresovao za Belgijanca. Navodno, ceo posao bi mogao da se završi već zimus, ali je izglednije da to bude u leto 2019.

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar

Omaleni ofanzivac ipak, ima malo drugačije viđenje čitave situacija pa tako smiruje tenzije. Kraljevski klub je u prošlosti često umeo da primenjuje zanimljivu taktiku u dovođenju igrača, pa su tako maltene na silu ispisnice iz tadašnjih klubova za prelazak u Real dobili Geret Bejl i Luka Modrić, odnosno Tibo Kurtoa.

- Čelsi je bio jasan. Rekli su mi da tokom leta ne mogu da napustim klub. I ja sam to prihvatio. Znao sam da ću biti srećan u obe varijante, pa nemam za čim da žalim. Nikada neću da ulazim u sukob sa klubom. Ako budem napuštao Čelsi, želim da se raziđemo na prijateljski način - kazao je belgijski reprezentativac.

Pre nekoliko dana Azar je negirao i da bi mogao u januaru da pređe u redove madridskog velikana, tako opcija leto 2019. godine deluje kao realnija varijanta.