(FOTO) ODJECI ŠIROM EVROPE: Ugledni svetski mediji BRUJE O MALVERZACIJAMA za koje se sumnjiči funkcioner Zvezde!


IZVOR: Republika - 12.10.2018 | 16:13


Bukvalno niotkuda odjeknula je čitavom Evropom vest da je funcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz crveno-belih od Pari Sen Žermena sa tačno pet golova razlike. Nakon Francuza, oglasili su se i Englezi.

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Poznati francuski list "L'ekip" prvi je objavio vest o navodnom sumnjičenju jednog čelnika crveno-belih u nečasne radnje. Odmah nakon njih svi veliki evropski mediji nastavili su taj niz. Poznati britanski "San" prenosi da su zvaničnici iz Francuske već obavešteni o sumnjama iz UEFA. Isti izvor navodi da će francuska policija otvoriti istragu i krenuti u raščišćavanje čitavog slučaja.

Foto: thesun.co.uk/printscreen

Pisanje "Sana"

Navodno, neimenovani funkcioner je hteo da uplati čak pet miliona evra i to na poraz od tačno pet golova razlike protiv šampiona Francuske. Isto prenose i mediji u Španiji, tačnije "El mundo". Ipak, svi se pozivaju isključivo na onoga ko je prvi poveo čitavu priču - "L'ekip".

Foto: elmundo.es/printscreen

Naslovnica "El munda"

Taj list je ubeđen u svoje tvrdnje, ali i pored toga ima dosta nelogičnosti. Naime, oni pišu kako je šampion Srbije namerno izašao u oslabljenom sastavu na "Park Prinčeva", iako to nije bio slučaj. Iz Zvezde su tražili hitnu reakciju nadležnih organa najostije osuđujući i demantujući tvrdnje ovog medija.

Foto: printscreen/vecernjilist.hr

Pisanje "Večernjeg lista"