HEROJ MITROVIĆ: Hvala kapitenu Tadiću za penal, nadam se da ću stići Bobeka!


IZVOR: Republika - 11.10.2018 | 21:42


Junak trijumfa Srbije nad Crnom Gorom svakako je dvostruki strelac Aleksandar Mitrović. Naš centarfor nije krio oduševljenje nakon meča koji je Srbiju odvojio od ostalih selekcija i osamio na prvom mestu.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

- Morali smo da igramo čvrsto, da se borimo. Iskoristili smo naše šanse. Cela ekipa je igrala dobro i došli smo do konačnog cilja. Možda nije bio trenutak za dva špica, ali tu je bio Milinković Savić. Svakako da je i Prijović jako bitan za ovaj tim, odveo nas je na Svetsko prvenstvo - rekao je Mitrović, a potom prokomentarisao izvođenje penala:

- Zamolio sam Tadića da mi prepusti izvođenje penala. Osetio sam da ću pogoditi. On je taj koji izvodi, , kapiten, ali mu hvala što mi je ovaj put izašao u susret - sa osmehom dodaje Mitar.

- Navikao sam na dobacivanje navijača. Toga uvek ima, to je normalno. Oni navijaju za svoju reprezentaciju i ja ih u potpunosti razumem. Bilo je lepo u Crnoj Gori, bez ikakvih problema. Čast mi je da sam deo ovog kolektiva, nadam se da ću dostići Stjepana Bobeka. Čeka nas Rumunije, idemo na pobedu, ali bi nam i nerešen rezultat svakako puno značio u ovakvoj grupi i pri ovakvom stanju na tabeli - iskreno je rekao naš centarfor.