ČELSI CILJA TROFEJ: Konačno Ros Barkli!


IZVOR: Republika - 07.10.2018 | 15:13


Fudbaleri Čelsija savladali su Sautempton na gostovanju u okviru osmog kola Premijer lige (3:0). Fenomenalni Eden Azar ponovo je pogodio, a ovog puta pratio ga je probuđeni Ros Barkli, a trijumf potvrdio Alvaro Morata.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija

Dan za buđenje iz zimskog sna. Fudbaleri Čelsija savladali su i Sautempton i tako nastavili "junjavu" sa Liverpulom i Mančester sitijem za lidersku poziciju. Odlični Eden Azar načeo je domaćina u 30. minutu na asistenciju Rosa Barklija. U 57. se i reprezentativac Engleske upisao i listu strelaca. Ovo je definitivno bila njegova najbolja utakmica od kako je stigao među "plavce". Podsetio je svojim igrama na odlične sezone u Evertonu.

Tačku na i stavio je Alvaro Morata koji je uspeo u 93. minutu da pogodio protivničku mrežu i u pravo vreme napumpa poljuljano samopuzdanje. Ekipa sa "Stamford Bridža" je trenutno prva na tabeli, bar dok se ne odigra derbi ovog kola između Liverpula i Mančester sitija.

Čelsi naredni meč igra 20. oktobra na svom stadionu protiv Mančester junajteda. Biće zanimljivo ponovo videti Žozea Murinja na mestu uspeha.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-17359', window);