Stojković brani za Saudijsku Arabiju!


IZVOR: Danijel KOKANOVIĆ - 25.09.2018 | 03:31


Odvala koja je bacila senku na čitavu karijeru Vladimira Stojkovića (35) da se zbog jednog gola odriče srpskog državljanstva raspalila je maštu forumašima.

Foto: Starsport

Navijači "kažnjavaju" Stojkovića!

Sa golmanom Partizana i očigledno bivšim čuvarom mreže "orlova" već dva dana se sprdaju "Delije", a neretko ga u raznim vicevima montiraju i "Grobari". Ni Stojketovo pokajanje sutradan mu nije pomoglo, mnogi ga očekuju i zamišljaju na šalteru Ministarstva unutrašnjih poslova kako predaje papire za poništavanje državljanstva Republike Srbije!

Kao novo utočište Vladimiru nude Albaniju, Tursku (već postoji foto-montaža kako mu tamošnji predsednik Redžep Tajip Erdogan daje državljanstvo), ali i Saudijsku Arabiju.

Foto: Promo foto

Na društvenim mrežama kao munja se širi vic o Stojketu ispred ambasade Turske, a montiran je i na naslovnicu čuvenog dela Albera Kamija - Stranac!

Nema sumnje da je ovo što je golman Partizana lupio posle derbija mnogo zanimljivije navijačima čak i od čuvene izjave: "Oprostite mi moju ružnu prošlost", kada je iz Crvene zvezde prešao u redove najljućeg rivala.

Rajković se obradovao

Interesantno je da se Predragu Rajkoviću, doskoro rezervnom golmanu Srbije, takođe svideo vic o Stojkoviću ispred turske ambasade. Među prvima je lajkovao ovaj post na Instagramu.

Foto: Promo foto

REAKCIJE

- I ja sam sam sklon da često pričam gluposti u afektu, ali kada se glava ohladi, bude me sramota- Milan Živadinović

- Stojkovićeva izjava je neprimerena. Treba da razmisli kako će da putuje ako vrati srpski pasoš-Dušan Savić

- Stojković ni sam ne može da bude siguran da li je bio gol. Zato treba uvesti VAR-  Milorad Kosanović

- Znajući tog momka, rekao bih da je mnogo pametniji od te svoje izjave- Aca Lukas

- Vlada je dobar i emotivac je. Bio je sigurno ljut i zato je reagovao tako ishitreno- Milutin Šoškić