ITALIJAN NAŠAO SPAS NA IBICI!


IZVOR: Republika - 17.09.2018 | 21:45


Čuveni italijanski fudbaler Marko Borijelo iznenadio je mnoge kada je pored interesovanja mnogo većih klubova odlučio da potpiše za španskog trećeligaša Ibicu.

Foto: Tanjug/AP

Marko Borijelo

Ipak, kako kaže Italijan razlozi su lični jer je baš na najpoznatijem španskom letovalištu našao spas i dugo traženi mir.

- Znao sam da će biti zluradih komentara na račun mog dolaska na Ibicu, ali nije me previše briga. Volim fudbal i još mu se posvećujem sa velikom ozbiljnošću i profesionalizmom. Zato sam i došao ovde sa misijom da vratim nešto ovom ostrvu koje je meni toliko dalo. Za mnoge ljude, Ibica znači žurke, zabave i lake žene... A to je toliko banalno. Moj izazov ovde je da uvedem Ibicu u Primeru. Projekat predsednik Salva me je privukao u momentu kada sam razmišljao o odlasku o Njujork, gde sam već kupio kuću. Sanjam o trenutku kada najpoznatiji di-džejevi sveta sviraju klupsku himnu Ibice, a ja donosim ostrvu jedinu vrstu atrakcije koja mu fali – sportsku. Ko dođe na ovo ostrvo, poćeli da ostane na njemu do kraja života. Ovo je mesto na kojem imate toliko toga da otkrijete, a kao što vidite, moja kuća je daleko od klubova i okružena je prirodom. Nemam poslugu u kući, samo porodicu i prijatelje - rekao je visoki napadač.

Foto: pixabay.com

Ibica

Njegove ljubavne avanture sa brojnim atraktivnim damama iz sveta javnosti nisu ostale nezapažene, čak su mu i obeležile karijeru.

- Sa jedne strane, slike u medijima sa svim tim lepim ženama su me žigosale u jednom delu javnosti, ali sa druge strane su mi proširile vidike. Tokom prethodnih godina sam razmišljao o fudbalu i dobrom provodu. Ne poričem to. Ali nikada nijedna žena nije uspela da me omete od fudbala. Sada sam u fazi kada tražim stabilnu vezu. A i to je zasluga Ibice koja mi je dala osećaj mira i spokoja koji je bio negde u meni. Tokom karijere sam upoznao mnogo divnih žena. Moja idelna žena mora da bude dostajnatsvena, osećajna, pametna... Ali mora i da bude lepa, a posebno padam na lepe oči.  Kupio sam nekoliko kuća širom sveta i svaki put kada sam kupovao kuću, zamišljao sam u njoj sebe sa velikom porodicom - rekao je između ostalog Borijelo.

Ako ste mislili da je zbog provoda, prevarili ste se, bar tako kaže Borijelo.