(VIDEO) Kapiten Zvezde dočekao dobitinike stana u Beogradu!


IZVOR: Republika - 30.03.2018 | 16:21


Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš je prethodnog vikenda izvukao kovertu bračnog para Poulić iz Starog Starčeva, koji su dobili stan na Novom Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Foto: crvenazvezdafk.com

Milijaš ugostio srećne dobitnike stana

Iskusni vezista je, od ukupno 5.754.681 koverte koliko je pristiglo, u četvrtom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" doeno sreću baš Janku i on je postao srećni dobitnik stana na Novom Beogradu.

Posebna draž za srećnog dobitnika je ta što je navijač Crvene zvezde, baš kao i njegova trojica unuka koji posećuju utakmice crveno-belih. Njihova sreća je bila još veća pošto su ovog petka uživali u druženju sa kapitenom kluba iz Ljutige Bogdana.

Milijašu je bilo izuzetno drago što je upoznao porodicu za koju je baš on bio srećne ruke i što je stan otišao njima. Takođe, rekao je da će vrlo rado biti prvi gost u novom stanu Poulića.

- Nismo verovali da ovako nešto može nama da se desi. Sreću kada smo čuli da je Milijaš izvukao baš našu kovertu i dalje ne mogu rečima da opišem. Zaista je život nepredvidiv. Sigurni smo da ćemo sa decom i unucima uživati u novom stanu, a svakako će dres Nenada Milijaša, kao i pokloni koje smo ovom prilikom dobili od Crvene zvezde, zauzeti posebno mesto u njemu – rekao je srećni dobitnik Janko Poulić.

On je sa suprugom Marom, sinom Draganom i unukom Nemanjom obišao i muzej Crvene zvezde, gde su imali priliku da vide najvrednije trofeje Crvene zvezde, da čuju zanimljive detalje iz istorije kluba, kao i da naprave fotografije za uspomenu.