KAKAV SPEKTAKL! RUSKA pevačica otpevala SRPSKI HIMNU! Svi na stadionu ostali ODUŠEVLJENI! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ L. M. - 21.03.2024 | 18:32


Prelepa scena dolazi nam iz Rusije.

Foto: printscreen/x.com
KAKAV SPEKTAKL! RUSKA pevačica otpevala SRPSKI HIMNU! Svi na stadionu ostali ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Na prijateljskoj utakmici između fudbalskih reprezentacija Srbije i Rusije u Moskvi, na "Lav Jašin" stadionu, ruska pevačica izvela je himnu Srbije, "Bože pravde". Ova neobična i neočekivana situacija izazvala je pažnju i izazvala reakcije kako publike tako i medija.

 

 


Utakmica je imala poseban značaj za fudbalsku reprezentaciju Srbije, budući da je predstavljala prvu "jaču" proveru nakon što su usledile sankcije zbog sukoba u Ukrajini. Atmosfera na "VTB Areni" bila je napeta, a publika je sa nestrpljenjem očekivala početak meča.

 

 

Organizatori su se potrudili da naprave spektakl za ovu priliku, pa je pre meča bio organizovan poseban program. Krcate tribine svedoče o velikom interesovanju za ovu utakmicu, a publika je bila spremna da podrži svoj tim.

Kada je ruska pevačica izvela himnu Srbije, "Bože pravde", publika je reagovala aplauzom, pokazujući poštovanje prema himni i izvođačici. Ovaj emotivan trenutak dodatno je obogatio atmosferu pred početak utakmice.

Utakmica je bila značajna ne samo sportski, već i u kontekstu međunarodnih odnosa između Srbije i Rusije. S obzirom na političke i diplomatske okolnosti, ovaj susret imao je poseban simbolički značaj.

Nakon ovog neobičnog događaja, javnost i mediji su se osvrnuli na izvođenje himne od strane ruske pevačice, što je izazvalo različite komentare i rasprave. Ovaj događaj će sigurno ostati upamćen kao jedan od neobičnijih trenutaka u sportskim i diplomatskim krugovima.

BONUS VIDEO