GROBARI OSULI PALJBU PO ADMINU NAPRETKA! On im ODGOVORIO hit SCENAMA! Od Porodičnog blaga do MARATONACA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 14.03.2024 | 13:08


Kruševljani srušili Partizan u Humskoj.

Foto: Starsport
GROBARI OSULI PALJBU PO ADMINU NAPRETKA! On im ODGOVORIO hit SCENAMA! Od Porodičnog blaga do MARATONACA! (VIDEO)

Pobedu sezone ostvarili su fudbaleri Napretka protiv Partizana u 25. kolu Superlige Srbije, pošto su golom Andreje Majdevca slavili rezultatom 1:0.

Istog datuma kao i pre dve godine, Kruševljani su ukočili "parni valjak" na putu ka tituli, baš kao što je i posle tadašnjih 0:0, Crvena zvezda preuzela čelo tabele i više ga nije ispuštala.

Tako je i ovog puta, s tim što u srpskoj eliti tek sledi rasplet u plej-ofu, ali Milojevićeva ekipa je sada u ogromnoj prednosti, jer ima dva boda više od kluba iz Humske.

Budući da su navijači crno-belih bili ogorčeni igrom i rezultatom protiv "čarapana", admin Napretka na društvenoj mreži X potrudio se da doda so na ranu i objavama se našali još više sa poraženom stranom.

Tako je najpre na poluvremenu okačio poznatu scenu iz serije "Porodično blago":

Zatim i čuvenu pesmu koju često izvode navijači Crvene zvezde:

 

 

Pa onda i kultnu repliku legendarnog Zorana Radmilovića, koju kao "Bili Piton" izvodi pred Topalovićima u epskom filmu "Maratonci trče počasni krug":

- "Takav je posao, ni ja ga ne volim" - stoji u objavi admina Napretka na Tviteru.

 

 

I na kraju šaljiv komentar sa likom Pikca iz serije "Vratiće se rode":

 

 

Partizan je ovim porazom pao na drugu poziciju i pred 26. kolo ima 60 bodova, dva manje od lidera Crvene zvezde koja se pobedom na Čairu protiv Radničkog probila na lidersko mesto sa 62 poena.

BONUS VIDEO