RUSI ZOVU ĐOKOVIĆA NA FUDBALSKI SPEKTAKL SA SRBIJOM! Da li će se Novak ODAZVATI?


IZVOR: Dražen OSTOJIĆ - 18.01.2024 | 14:15


Sprema se veliki okršaj na prijateljskom meču.

Foto: www.profimedia.rs
RUSI ZOVU ĐOKOVIĆA NA FUDBALSKI SPEKTAKL SA SRBIJOM! Da li će se Novak ODAZVATI?

Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije trebalo bi da odigraju prijateljski meč 21. marta u Moskvi. S obzirom da je ranije došlo zeleno svetlo od UEFA, pred nama je prava poslastica za sve sportske sladokusce. 

Naši budući protivnici u pripremama za Evropsko prvenstvo staraju se da naprave pravi spektakl u svojoj prestonici, te su zbog toga odlučili da pozovu na meč najveća imena srpskog i ruskog sporta. 

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije u fudbalu

Među njima se našao i najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sa brojnim drugim asovima. 

Marketinški direktkor Fudbalskog saveza Rusije, Kiril Terešin, istakao je pozvinicu broju jedan u prvi plan u svojoj izjavi za medije. 

- Planiramo da pozovemo Đokovića, ali i Miloša Krasića, Nemanju Vidića, Branislava Ivanovića, kao i poznate srpske muzičare - ispričao je Terešin.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sada se svi pitaju jedno: Da li će se svetski broj jedan odazvati na ovu laskavu ponudu? 

Jasno je da su se tamošnji ljudibitelji fudbala uželeli dobrih mečeva, jer od kada su pod sankcijama, poprilično im je dosadno u domovini. Oduševljeni su što su "orlovi" pristali da dođu u prestonicu Rusije i da odigraju prijateljski meč.

Otkako su Rusiji uvedene sankcije, isključeni su svi klubovi i reprezentacija iz svih FIFA i UEFA takmičenja, a odigrali su reprezentativci te zemlje samo šest utakmica u kojoj su odmerili snage sa Iranom, Irakom, Katarom, Kamerunom, Kenijom i Kubom.

BONUS VIDEO