NOVOGODIŠNJI POKLON TADIĆU! Fenerbahče doveo evropskog šampiona!


IZVOR: Republika/D.O. - 09.01.2024 | 19:53


Turski velikan ozvaničio transfer na društvenim mrežama.

Foto: www.profimedia.rs
NOVOGODIŠNJI POKLON TADIĆU! Fenerbahče doveo evropskog šampiona!

Legendarni italijanski defanzivac Leonardo Bonući novi je fudbaler turskog Fenerbahčea, potvrdio je Fabricio Romano svojim čuvenim rečima "Here we go".

Iskusni štoper (36) je završio šestomesečnu epizodu u bundesligašu Unionu iz Berlina i odlučio da pojača ekipu iz Istanbula, potpisavši ugovor na kratkotrajnoj bazi, odnosno kako bi pokušao da pomogne timu za koji nastupa kapiten srpske selekcije Dušan Tadić, u borbi za titulu sa Galatasarajem.

Proslavljeni reprezentativac "azura" je postigao ugovor koji se zasniva na raskidu saradnje s Union Berlinom, pošto je s Nemcima trebao da odradi ugovor do leta, međutim, potpisan je sporazumni raskid i dogovorio je saradnju s Fenerbahčeom.

 

 

Bonući u sredu stiže u Istanbul kako bi bio predstavljen u ekipi za koju nastupa i Edin Džeko, a ugovor će potpisati samo do kraja godine.

Dolazak trofejnog štopera izazvao je oduševljenje kod navijača Fenerbahčea, bez obzira što je u poznim igračkim godinama, jer veruju da će svojim znanjem doneti veliko iskustvo u zadnjoj liniji.

Slavni Italijan je odigrao 121 utakmicu u dresu reprezentacije i verovatno je najzaslužniji što je Italija aktuelni prvak Evrope. Sa "azurima" je pokorio Stari kontinent i 2021. godine (EP 2020. zbog korone pomereno godinu dana kasnije) stigao do naslova evropskog šampiona.

Sa Juventusom je osvojio blistavih devet titula u Seriji A.

BONUS VIDEO