SVE JE ZAPOČELA JEDNA LAŽ! Piksi progovorio o SUKOBU sa Terzićem!


IZVOR: P. Z. - 01.01.2024 | 12:08


Od velikog značaja za srpski fudbal bi bilo da se njih dvojica pomire.

Foto: Starsport
SVE JE ZAPOČELA JEDNA LAŽ! Piksi progovorio o SUKOBU sa Terzićem!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, gospodin Dragan Stojković Piksi, pravi velike rezultate sa "orlovima", ali i pored toga ne gaji sa svima u srpskom fudbalu sjajne odnose. Jedan od ljudi sa kojima se ne slaže baš najbolje je Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda.

Piksi je sada odlučio da progovori o odnosu sa Terzićem.

Njemu je plasirana priča da sam ja oterao njegovog sina, koji je u to vreme radio u našoj fudbalskoj organizaciji. Istina je da ga Dragan Stojković nije zaposlio, a istina je da ga Dragan Stojković nije oterao iz Saveza! Terziću je plasirano da se Piksi za sve pita u Savezu. To, naravno, nije bilo tačno. Tu dolazi do prekida naše dalje komunikacije, iako je do tada sve bilo odlično između nas dvojice - rekao je Stojković u razgovoru za "Politiku".

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Nastavio je maltene u dahu.

- Zapravo, nemam potrebu da se bilo kome pravdam ili ma šta da objašnjavam. Ako ga interesuje, objasniću mu. Jednostavno, pokušavam da ignorišem negativne strelice, a ostvareni rezultati pokazuju, da nisam baš tako lak, da mogu da me slome - poručio je Piksi.

Podsetimo, otkad je Dragan Stojković seo na klupu "orlova", naša reprezentacija se kvalifikovala na Mundijal u Kataru, izborila je mesto u elitnom rangu Lige nacija, a kao šlag na tortu je plasman na Evropsko prvenstvo posle pune 24 godine.

BONUS VIDEO