NATHO NE KRIJE SREĆU! Načeo Zvezdu pa OTKRIO ko mu je najviše NEDOSTAJAO!


IZVOR: Republika/D.O. - 20.12.2023 | 23:21


Partizan pobedom u 171. Večitom derbiju obezbedio lidesku poziciju na kraju jesenje sezone.

Foto: Starsport
NATHO NE KRIJE SREĆU! Načeo Zvezdu pa OTKRIO ko mu je najviše NEDOSTAJAO!

Sjajnu partiju pružio je Bibars Natho (35) protiv Crvene zvezde, bio je najbolji pojedinac Partizana sve dok ga trener Igor Duljaj nije zamenio, a nagrada je stigla u vidu vodećeg gola u 41. minutu s "bele tačke".

Još jednom je iskusni vezista preuzeo odgovornost i sigurno izveo jedanaesterac, čime je dao veliki doprinos u trijumfu crno-belih, povratku na čelo tabele i titulu jesenjeg prvaka.

- Sjajna, sjajna pobeda za nas. Veoma bitna. Nedostajali su nam "grobari" na južnoj tribini, ali ipak veliko hvala i svim navijačima koji su došli i podržali nas neverovatno. Mnogo nam znači što smo osvojili tri boda na našem stadionu i vratili se na prvo mesto na tabeli - rekao je Natho.

Foto: Starsport

 

 

Izraelac je dodao da, bez obzira što je bio najstariji na terenu, nema problem da se uhvati u koštac sa mnogo mlađim momcima.

- Znate kako, sve što ste stariji želite da pokažete deci kakav ste karakter. Ako sam ja prvi koji će da se bori, da se "pobije" na terenu, onda i oni moraju za mnom. Na kraju krajeva, godine ne igraju, već energija, srce, noge i glava, odnosno ono što imate u njoj. Nije bitno da li imate 35 ili 25, morate da znate da igrate fudbal, to je najvažnije - objasnio je Natho.

Imao je iskusni vezista i susret sa zemljacima na drugoj strani, golmanom Omrijem Glazerom i trenerom Barakom Baharom.

- Pokušao je Glazer malu psihološku igricu sa mnom, pružio mi je ruku pre penala. Imam veliko poštovanje prema njemu i treneru Baharu. Žao mi je zbog njih, ali za mene je Partizan najbitniji i uvek dajem sve za pobedu - poručio je Natho.

Na kraju je organizator igre crno-belih prokomentarisao ono što sledi po završetku zimske pauze.

- Ako je ova polusezona bila ovoliko teška, mogu samo da zamislim šta nas čeka na proleće. Uvek kažem, moramo da gledamo samo sebe, kako da napredujemo i budemo što bolji. Sezonu smo počeli sjajno, u poslednjih mesec dana malo pali sa formom, bilo je problema i povreda, ali u derbiju je sve došlo na svoje. Videli ste energiju momaka, disali smo kao tim, svi kao jedan, od onih na terenu, do onih na klupi, trenera i stručnog štaba. Bilo je ovo prelepo veče za nas, tako moramo da nastavimo i u drugom delu - zaključio je Natho.

BONUS VIDEO