NEJMAR POBESNEO: SVE je LAŽ!


IZVOR: Republika - 25.09.2023 | 21:34


Nije bio srećan Brazilac.

Foto: Tanjug/AP
NEJMAR POBESNEO: SVE je LAŽ!

Kao bomba odjeknula je vest da se Nejmar žestoko posvađao sa trenerom svoje ekipe Žožom Žesusom, "Mundo deportivo" je pisao da je stvar ekalirala skoro do fizičkog obračuna, a sam fudbaler danas je reagovao na tu priču.

- Laž. Morate da prestanete da verujete ovakvim medijima. Sa milionima pratilaca ne možete da objavljujete ovakve lažne vesti. Sa svim poštovanjem na svetu, molim vas da prestanete. Ovo je veliko nepoštovanje - rekao je Nejmar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Podsetimo, Nejmar je ovog leta stigao u Saudijsku Arabiju, a potpisao je ugovor vredan više od 100 miliona evra po sezoni.

Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000 i Sergej Milinković Savić za 40.000.000 evra, Aleksandar Mitrović za 45 miliona evra, a nudili su Kilijanu Mbapeu najveći ugovor u istoriji sporta, ali je Francuz to odbio.

Što se tiče Brazilca, on je poznat po skandalima, a poslednji je taj da je prevario trudnu verenicu.

Ostaje da se vidi hoće li se skrasiti i fokusirati samo na fudbal, jer kada je koncentrisan na teren, jedan je od najboljih igrača na svetu.

BONUS VIDEO