CRVENA ZVEZDA IMA KALIBAR ZA LIGU ŠAMPIONA: Selektor posebno nahvalio jednog igrača crveno-belih


IZVOR: Republika - 06.09.2023 | 14:12


On je bolji i od kolege iz Bajerna.

Foto: FK Crvena zvezda
CRVENA ZVEZDA IMA KALIBAR ZA LIGU ŠAMPIONA: Selektor posebno nahvalio jednog igrača crveno-belih

Crvena zvezda je za novu sezonu potpuno rekonstruisala tim, počev od trenera, pa preko golmana, odbrane, vezong reda do napadača. Upravo je sve pokrenuto dolaskom Baraka Bahara na klupu, a među prvima je "bacio bombu", oterao Milana Borjana i između stativa postavio sunarodnika Omrija Glazer.

Foto: Starsport

Omri Glazer

Upravo je reprezentativac Izraela oduševio navijače crveno-belih bravurama na golu. Koliko je dobar svedoči to što ga je nahvalio čak i njegov selektor Alon Hazan koji je oduševljen Zvezdinom jedinicom. Poređenje koje je povukao dokazuje da je Glazer pravi kalibar za Ligu šampiona u kojoj će crveno-beli ihrati u G grupi protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa. Naime, on ga je uporedio sa Danijelom Perecom koji je potpisao za Bajern.

Foto: Tanjug/AP

Alon Hazan

- Danijel Perec je napravio ogroman iskorak za izraelski fudbal, smatram da nismo imali sličan transfer, čak ni približan. Bio je odličan golman i pre odlaska iz Makabi Tel Aviva, ali je Glazer odradio odličan posao na svim prethodnim utakmicama, a i takođe je napravio veliki iskorak prelaskom u Crvenu zvezdu. Raduje napredak obojice golmana, ali je barem sada hijerarhija jasna. Glazer je fantastičan golman - jasno je stavio do znanja Hazan ko će mu biti prva opcija na golu. 

BONUS VIDEO