KRAJ SAGE! Legenda Partizana OTKRILA gde će Mbape igrati naredne sezone!


IZVOR: Republika - 31.07.2023 | 13:24


Već je odbio milijardu evra od Al Hilala.

Foto: Tanjug/AP
KRAJ SAGE! Legenda Partizana OTKRILA gde će Mbape igrati naredne sezone!

Saudijski Al Hilal je, kako stvari stoje, odustao od angažovanja Kilijana Mbapea i svu pažnju usmerio na Viktora Osimena iz Napolija.

Takav rasplet situacije po francuskog napadača, uticao je da Real Madrid ponovo postane glavni kandidat kada je u pitanju dovođenje kapitena francuske reprezentacije.

Na tu temu govorio je legendarni as jugoslovenske reprezentacije i sportski direktor "kraljevića" Predrag Mijatović.

Legenda Partizana i kluba sa "Bernabeua" je ubeđen da će Mbape na leto 2024. godine zadužiti Realov dres.

- Prema informacijama koje trenutno imam, Kilijan će ostati u Pariz Sen Žermenu do kraja ugovora. On će narednu sezonu odigrati za Parižane, a potom će preći u Real. Ko zna, nije isključeno da, ukoliko bude efikasan na terenu i klub ostvari dobre rezultate, odluči i da produži saradnju sa "svecima". A, možda i u avgustu odluči da se odrekne svega što bi dobio sledeće godine, pa se otvore još neka nova vrata - rekao je Mijatović za španski "El Larguero".

Foto: Starsport

 

Šeici iz Al Hilala su ponudili enormnih milijardu evra za Mbapeov potpis, ali on je odbio da dođe na sastanak sa predstavnicima saudijskog kluba.

- Već duže vreme me ne čude mnoge pojave u fudbalu. Pre 15 ili 20 godina stvari su bile mnogo jasnije i logičnije, a sada je ovo ludilo koje vlada sa astronomskim ugovorima i platama dovelo do toga da ništa ne može više da me iznenadi. Mislim da će Kilijan napraviti pravu odluku ako dođe u Real, jer će mu to dati novu dimenziju. I sigurno će seledeće sezone biti pod ogromnim pritiskom, jer nije lako igrati i provesti negde godinu dana, a svi znaju da zapravo ne želiš svim srcem da budeš tu - zaključio je Predrag Mijatović.

BONUS VIDEO