VRHUNSKA VEST ZA DELIJE: Sada je sve jasno - Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!


IZVOR: Republika - 05.07.2023 | 10:41


Više nema razloga za strah kod navijača kluba iz Ljutice Bogdana.

Foto: FK Crvena zvezda
VRHUNSKA VEST ZA DELIJE: Sada je sve jasno - Crvena zvezda dobila OGROMNO POJAČANJE!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit 2:1 (1:0) u prvom meču na turniru u Sankt Peterburgu.

Šampion Srbije je u finišu prvog poluvremena stigao do prednosti, golom Mirka Ivanića u 40. minutu, domaćin je u 62. izjednačio preko Du Keiroša, ali je pobedu izabranicima Baraka Bahara doneo Žan Filip Kraso, preciznim udarcem sa bele tačke, dva minuta pre kraja susreta.

Ipak, čini se da je duel u Sankt Petersburgu obeležio Omri Glazer, novi golman Zvezde, koji je pokazao da će biti dostojna zamena za Milana Borjana.

Sa tim se složio i Sergej Semak, trener Zenita, koji je upravo Glazera istakao kao glavnog igrača na meču.

 Dobra i borbena utakmica u odličnoj atomsferi. Svi zdravi, prošlo je bez povreda, to je bitno. Ova utakmica nam je dala neke informacije za analizu. Da, bilo je grešaka. Sada treba da radimo na tome i da izolujemo probleme u igri. Mogao je rezultat da bude i drugačiji da smo iskoristili neke šanse. Njihov golman je imao dve sjajne odbrane – poručio je Semak.

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer, novi golman Crvene zvezde

Osim odbranama, Izraelac se istakao i sjajnim ispucavanjima lopte, kao i dodavanjima, pa je pokazao da mu je igra nogom besprekorna, što je kvalitet koji sve više trenera ceni u fudbalu.

Naredni meč u Sankt Peterburgu Crvena zvezda igra u subotu od 18.30. Protivnik klubu iz Ljutice Bogdana biće azerbejdžanski Nefči, što će biti još jedna prilika za igrače Baraka Bahara da se uigraju pred početak prvenstva.

BONUS VIDEO