ZVEZDA GA NE ŽELI! Crveno-beli OSTAJU BEZ igrača - NAPUŠTA Marakanu voljom kluba!


IZVOR: Republika - 06.06.2023 | 10:27


Čelnici šampiona Srbije nemaju nameru da daju toliki novac za njega.

Foto: Starsport
ZVEZDA GA NE ŽELI! Crveno-beli OSTAJU BEZ igrača - NAPUŠTA Marakanu voljom kluba!

Crvena zvezda na dominantan način osvojila je titulu u Superligi Srbije, a u istoj sezoni osvojen je i Kup naše zemlje, pa je tim sa Marakane stigao do treće vezane duple krune.

Miloš Milojević napustio je kormilo i prepustio klupu Baraku Baharu, a Izraelac je krenuo u rekonstrukciju tima.

Danima se licitira imenima koja će otići i ostati, a jedan fudbaler koji će gotovo sigurno napustiti Marakanu je Marko Rakonjac.

Foto: Starsport

Marko Rakonjac i Jovan Mijatović

 

Prema pisanjima "Maxbet sporta", čelnici Zvezde ne žele da aktiviraju otkupnu klauzulu za Rakonjca i pored toga što su sam fudbaler, ali i Lokomotiva iz Moskve čiji je igrač, bili voljni da on i dogodine igra u Beogradu.

Jedan od razloga je cena od 1,5 miliona evra koju traže Rusi i oni hoće da prodaju potencijalnog reprezentativca Crne Gore, a Crvena zvezda nije spremna da im ponudi toliki novac.

Bivšem igraču Čukaričkog ugovor sa crveno-belima ističe krajem juna, a u dogovoru sa novim trenerom Barak Baharom traže se druga rešenja za špic napada. Pregovori traju sa nekoliko kandidata i uskoro može da se očekuje rasplet, te će biti zanimljivo videti ko će se naći u navali šampiona Srbije.

BONUS VIDEO