EMOCIJE SU BILE JAČE! Milojević PLAKAO ispred severa! Nije mogao da sakrije SUZE! Igrači Zvezde su ga OVAKO iznenadili! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 26.05.2023 | 00:41


Šef struke srpskog šampiona "duplom krunom" se oprostio od Marakane.

Foto: printscreen/Twitter
EMOCIJE SU BILE JAČE! Milojević PLAKAO ispred severa! Nije mogao da sakrije SUZE! Igrači Zvezde su ga OVAKO iznenadili! (VIDEO)

Pamtiće dugo Miloš Milojević boravak u Crvenoj zvezdi. Od funkcije pomoćnika u stručnom štabu bivšeg šefa Dejana Stankovića, stigao je do statusa trenera rekordera koji je ispisao istoriju srpskog šampiona.

Osvajanjem "duple krune", treće u nizu, mladi stručnjak je postao jedini kome je to pošlo za rukom, računajući i takmičenje u ligi stare Jugoslavije.

Pobedom nad Čukaričkim njegovi izabranici su, posle Mozzart Bet Superlige, podigli pehar i u najmasovnijem takmičenju, a junak trijumfa bio je dvostruki strelac Aleksandar Pešić.

Golovima u 61. i 76. minutu, popularni "Šilja" je doneo trofej crveno-belima, što je posebno oduševilo Milojevića, koji je posle meča otišao sa igračima do severne tribine i slavio pred delijama.

Zatim se trener Zvezde zahvalio najvatrenijim navijačima, dubokim naklonom ka delijama, ali u naletu emocija nije izdržao i zaplakao se.

Dok su suze radosnice išle niz Milojevićevo lige, ostali fudbaleri su ga okružili, a zatim nekoliko puta bacili u vazduh, grlili ga u znak podrške za sve što je uradio u prethodnom periodu, tokom boravka na klupi kluba iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO