IBRAHIMOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Duplo mlađi od Zlatana, a već mu zadao DOMAĆI zadatak!


IZVOR: Republika - 07.05.2023 | 14:54


Eduardo Kamavinga pomerio je granice.

Foto: Starsport
IBRAHIMOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Duplo mlađi od Zlatana, a već mu zadao DOMAĆI zadatak!

Fudbaleri Reala iz Madrida stigli su do trofeja u Kupu Kralja pobedom protiv Osasune u finalnom meču rezultatom 2:1.

Golove za "kraljevski" klub postigao je Rodrigo, dok je jedini pogodak za tim iz Pamplone delo Toroa, a ovaj meč bio je poseban za još jednog fudbalera Reala.

Naime, Eduardo Kamavinga i dalje nije napunio 21 godinu, a već je uspeo nešto što nije pošlo za rukom mnogim svetskim zvezdama i fudbalerima daleko starijim i iskusnijim od njega.

Kamavinga je protiv Osasune na terenu proveo svih 90 minuta, dobio je žuti karton i stigao do prvog trofeja u Kupu Kralja. Bio je ovo čak osmi pehar koji je u svojoj karijeri podigao Francuz rođen 1, novembra 2002. godine, a pobedom protiv tima iz Pamplone Kamavinga je uspeo da u kolekciju ubaci apsolutno sve trofeje do kojih je u dresu Reala mogao da stigne.

Foto: Tanjug/AP

Eduardo Kamavinga protiv Osasune

 

Osvojio je Primeru, Ligu šampiona, Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo, španski Superkup, a sada i Kup Kralja te je postavio domaći zadatak mnogim velikim fudbalskim imenima.

Među igračima koji u neverici gledaju šta je Kamavinga uspeo da uradi pre 21. rođendana je i legendarni Zlatan Ibrahimović koji je duplo stariji od Francuza, ali mu i dalje fali trofej Lige šampiona u kolekciji.

Treba napomenuti da je Kamavinga osvojio i Kup Francuske sa ekipom Rena, kao i Ligu nacije sa reprezentacijom, ali i da je na početku karijere, te da ćemo ga tek gledati kako pravi velike uspehe.

BONUS VIDEO