Trener CSKA zna kako protiv Zvezde: PRITISNUĆEMO NJIHOVE SLABE TAČKE!


IZVOR: Republika - 12.02.2018 | 18:09


Trener moskovskog CSKA Viktor Gončarenko izjavio je na konferenciji za novinare da će pokušati da iskoristi sve slabe strane Crvene zvezde i onemogući je da iskoristi eventualne jače strane na tom meču.

Foto: Starsport

Gončarov: Dobro smo se spremili za utakmicu

Gončarenko je istakao da je vrlo dobro upoznat sa sastavom Crvene zvezde, da zna pojedinačno šta može da očekuje od kog igrača kao i da je ekipa maksimalno spremna uprkos činjenici da su doputovali na meč direktno sa priprema u Španiji.

- Zvezda zna kako da napada i veoma se dobro brani. Moraćemo da pritisnemo protivnikove slabe strane i onemogućimo da koristi svoje prednosti. Dobro smo se spremili za utakmicu - rekao je Gončarenko na konferenciji za novinare u Beogradu.

- Spremni smo za utakmicu, iako bi možda bilo drugačije da smo u takmičarskom ritmu. Dobro smo trenirali i mislim da neće biti problema - dodao je.

Gončarov je rekao da će uloga Pontusa Vernbluma biti veoma važna za ovaj susret, pošto taj igrač može da pokrije više pozicija u veznom redu i onemogući razvijane kreacije igrača Crvene zvezde na sredini.

- Pontus je univerzalni vojnik, on zatvara mnoge pozicije. Jednako je dobar u odbrani, na sredini terena i u napadu. Uvek je dobro kada imate takvog igrača u ekipi. Videćemo na kom mestu ćemo ga koristiti protiv Zvezde - rekao je Gončarenko.

Foto: Starsport

Bugarski fudbaler iz ruskog kluba Georgi Milanov rekao je očekuje "vruću" atmosferu, ali da to neće uticati na njegov tim.

- Nemamo tih problema jer smo veliki tim koji igra na vrućim terenima u Rusiji i van nje. Upoznat sam sa srpskim navijačima, verujem da neće biti problema - rekao je Milanov.

On je naveo da se prijatno oseća u Beogradu, da mu se dopada stadion "Rajko Mitić" i da se nada lepoj utakmici sa Zvezdom.