PRVA OBJAVA OPERACIJE TUMORA! Proslavljeni igrač Partizana ostavio PORUKU na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika - 01.05.2023 | 11:03


Nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić oglasio se prvi put otkako mu je odstranjen tumor na mozgu.

Foto: Starsport
PRVA OBJAVA OPERACIJE TUMORA! Proslavljeni igrač Partizana ostavio PORUKU na društvenim mrežama!

Proslavljeni napadač crno-belih je pre dva meseca imao tešku operaciju tumora na mozgu, dok se posle toga dugo nije pojavljivao u javnosti.

Delibašić je dugo godina igrao u Španiji, a posle Partizana nastupao je za Majorku, Real Sosijedad i Rajo Valjekano, dok se oprobao još u portugalskoj Bragi i Benfiki, kao i u atinskom AEK-u.

Karijeru je završio u Sutjesci iz Nikšića, dok je trenerski zanat ispekao u Mornaru iz Bara, a radio je i u stručnom štabu crnogorske reprezentacije.

 

 

On je poruku posvetio Srđanu Radonjiću, tačnije svom prijateljstvu sa saradnikom na klupi Mornara i saigračem iz reprezentacije Crne Gore iz vremena aktivnog igranja.

- Drug. Prijatelj. Brat - napisao je Delibašić ispod zajedniče fotografije na klupi sa Radonjićem,

Za probleme Delibašića javnost je saznala posle utakmice reprezentacija Crne Gore i Srbije u Podgorici, na kojoj su domaće pristalice istakle transparent "Andrija, pobedi još jednom".

Foto: Starsport

 

Njemu je po hitnom postupku uklonjen tumor na mozgu i od tada se nalazi po posebnim režimom oporavka, a za to vreme ga na klupi Mornara odmenjuje njegov prijatelj i prvi saradnik Srđan Radonjić.

Njih dvojica su igrali za Sutjesku i Partizan, dok su bili i cimeri tokom nastupa za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

BONUS VIDEO